Over KüchenTreff Eibergen

Klantgerichtheid is voor ons het sleutelwoord. Echt no-nonsense.

TEKST

TEXT

Waarom kiezen voor KüchenTreff Eibergen?

Chet beschrijft glimlachend de sfeer in de showroom: “Het is een hele ontspannen sfeer. We vinden het belangrijk dat klanten in alle rust de 22 showroomkeukens kunnen bekijken. Je wordt, bij wijze van spreken, niet direct in de nek gevlogen.” Bij KüchenTreff Dieren vind je echt goede kwaliteit en ook technische expertise. Richard vult aan: “Geen handjeklap en onderhandelen. De prijs die je krijgt is gelijk de eerlijke prijs.”

Op de vraag wat Chet en Richard het allerbelangrijkste vinden in hun showroom antwoorden ze direct: “Klantgerichtheid. We doen het maximaal haalbare om de wens van de klant te vervullen binnen het budget wat ‘ie heeft. Echt no-nonse. Direct vanaf het begin moet het verhaal van alle kanten kloppen.”

Een keuken kopen in rustige sfeer waarbij maatwerk en heldere communicatie centraal staan.

30 jaar ervaring merk je niet alleen in technische kennis maar ook in nazorg

Bij KüchenTreff Dieren merk je dat de mannen door de jarenlange technische ervaring precies weten waar ze het over hebben. Richard en Chet zitten erg op een lijn. “We hebben met meer dan 30 jaar ervaring in de keukenwereld ook alle technische kennis in huis.” Dat merk je niet alleen tijdens de adviesgesprekken, maar ook in de goede nazorg. “Bij grote keukenzaken kom je na de verkoop opeens op een service-afdeling terecht. Bij ons zijn de lijntjes heel kort. Dezelfde persoon waar je de keuken hebt gekocht lost ook eventuele problemen met je op.” Alle keukens zijn maatwerk. Daarbij wordt er heel bewust gewerkt met uitsluitend Duitse keukenmerken. “Kwalitatief zitten die gewoon goed in elkaar. Duitse puntlichkeit. De levertijden zijn ook betrouwbaar.”

Kom langs en laat je inspireren

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. De koffie staat klaar!

Keukens op maat laten maken voor lastige ruimtes

Een op maat gemaakte keuken is bij uitstek geschikt voor ruimtes met moeilijke hoeken of schuine wanden of alle andere denkbare problemen. Maar ook wanneer de ruimte beperkt is, willen we uiteraard de bewegingsvrijheid zo goed mogelijk benutten. Ja, zelfs als je ruimte in overvloed hebt, is een maatwerk keuken de oplossing om een perfecte opstelling te bouwen. 

Het grote voordeel van keukens op maat laten maken, is dat er geen beperkingen zijn in maat of in vorm. Passtukken en loze ruimtes kunnen op deze manier vermeden worden  in een keuken met maatwerk. Door onze luxe keukens op maat te maken, halen we alles uit de beschikbare ruimte én zorgen we ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij de rest van uw huis.

Mat zwarte keuken met gouden greeplijsten KüchenTreff Dieren

De nieuwste trends en tijdloze stijlen

Doordat alle keukens bij KüchenTreff Dieren maatwerk zijn, kun je iedere keuken helemaal naar jouw wensen en budget inrichten. Iedereen is dus welkom. “We zien op dit moment dat de kleuren in de keukens nog steeds hip zijn. Zwarte, blauwe en groene keukens zien we veel voorbij komen. Vaak een matte en moderne uitvoering.” Natuurlijk vind je naast de nieuwste keukentrends en technische snufjes een breed scala aan keukenstijlen. Inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken? Chet en Richard staan voor je klaar aan de Spankerenseweg 54A, in Dieren. Kom gerust langs of boek alvast een afspraak via Contact.