Over KüchenTreff Dieren

Klantgerichtheid is voor ons het sleutelwoord. Echt no-nonsense.

KüchenTreff Dieren opende 8 jaar geleden haar deuren. Richard en Chet begonnen samen als gouden duo deze keukenspeciaalzaak. Chet heeft als doorgewinterde eigenaar van zijn keukenmontagebedrijf alle technische knowhow in huis. Richard werkte jarenlang als keukenadviseur en weet als geen ander hoe je wensen van de klant tot realiteit kan brengen. 

“Tijdens onze jarenlange samenwerking kwamen we heel wat ‘gekke’ dingen tegen in de keukenwereld. We dachten ‘dit moet op een betere manier kunnen’ en besloten onze eigen keukenspeciaalzaak te starten. Het Duitse merk KüchenTreff wilden toen net de stap naar de Benelux maken. Wij werden de eerste KüchenTreff-showroom van Nederland.”

"Direct vanaf het begin moet het verhaal van alle kanten kloppen."

Waarom kiezen voor KüchenTreff Dieren?

Chet beschrijft glimlachend de sfeer in de showroom: “Het is een hele ontspannen sfeer. We vinden het belangrijk dat klanten in alle rust de 22 showroomkeukens kunnen bekijken. Je wordt, bij wijze van spreken, niet direct in de nek gevlogen.” Bij KüchenTreff Dieren vind je echt goede kwaliteit en ook technische expertise. Richard vult aan: “Geen handjeklap en onderhandelen. De prijs die je krijgt is gelijk de eerlijke prijs.”

Op de vraag wat Chet en Richard het allerbelangrijkste vinden in hun showroom antwoorden ze direct: “Klantgerichtheid. We doen het maximaal haalbare om de wens van de klant te vervullen binnen het budget wat ‘ie heeft. Echt no-nonse. Direct vanaf het begin moet het verhaal van alle kanten kloppen.”

Een keuken kopen in rustige sfeer waarbij maatwerk en heldere communicatie centraal staan.

30 jaar ervaring merk je niet alleen in technische kennis maar ook in nazorg

Bij KüchenTreff Dieren merk je dat de mannen door de jarenlange technische ervaring precies weten waar ze het over hebben. Richard en Chet zitten erg op een lijn. “We hebben met meer dan 30 jaar ervaring in de keukenwereld ook alle technische kennis in huis.” Dat merk je niet alleen tijdens de adviesgesprekken, maar ook in de goede nazorg. “Bij grote keukenzaken kom je na de verkoop opeens op een service-afdeling terecht. Bij ons zijn de lijntjes heel kort. Dezelfde persoon waar je de keuken hebt gekocht lost ook eventuele problemen met je op.” Alle keukens zijn maatwerk. Daarbij wordt er heel bewust gewerkt met uitsluitend Duitse keukenmerken. “Kwalitatief zitten die gewoon goed in elkaar. Duitse puntlichkeit. De levertijden zijn ook betrouwbaar.”

Kom langs en laat je inspireren

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. De koffie staat klaar!

De nieuwste trends en tijdloze stijlen

Doordat alle keukens bij KüchenTreff Dieren maatwerk zijn, kun je iedere keuken helemaal naar jouw wensen en budget inrichten. Iedereen is dus welkom. “We zien op dit moment dat de kleuren in de keukens nog steeds hip zijn. Zwarte, blauwe en groene keukens zien we veel voorbij komen. Vaak een matte en moderne uitvoering.” Natuurlijk vind je naast de nieuwste keukentrends en technische snufjes een breed scala aan keukenstijlen. Inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken? Chet en Richard staan voor je klaar aan de Spankerenseweg 54A, in Dieren. Kom gerust langs of boek alvast een afspraak via Contact.