Over KüchenTreff Stadskanaal

Ons doel is om iedereen zich vertrouwd en thuis te laten voelen

Sinds januari 2018 zijn wij de trotse eigenaren van KüchenTreff Stadskanaal. Met ons ervaren team delen we een schat aan kennis in de keukenbranche. Bij KüchenTreff Stadskanaal streven we naar een klantgerichte aanpak, gebaseerd op het helpen zoals we zelf graag geholpen willen worden. Geen druk om snel beslissingen te nemen, maar een eerlijke en scherpe prijs die direct past bij de kwaliteit van onze keukens. Onderhandelen doen we niet, transparantie wel.

Ons doel is om iedereen zich bij KüchenTreff Stadskanaal vertrouwd en thuis te laten voelen. We geloven in een persoonlijke benadering en streven ernaar om aan al je keukenwensen te voldoen.

"Wij streven naar een klantgerichte aanpak. Helpen zoals we zelf graag geholpen willen worden."

Showroom KüchenTreff Stadskanaal
Betonlook keuken
Gevel KüchenTreff Stadskanaal

Waarom kiezen voor KüchenTreff Stadskanaal?

In onze ruime showroom van 600m² staan circa 20 keukens opgesteld in diverse prijsklassen en in verschillende stijlen van landelijk tot modern. Ook vindt u bij ons alle denkbare apparatuur van diverse bekende merken.

Als onderdeel van de Duitse inkooporganisatie KüchenTreff, met meer dan 400 aangesloten keukenvakwinkels in Nederland, Duitsland en België, garanderen wij degelijke kwaliteit, subliem maatwerk en uitstekende garantie op al onze keukens. Kom langs en ontdek het verschil bij KüchenTreff Stadskanaal.

Een keuken kopen zonder druk waarbij maatwerk en eerlijke prijzen centraal staan.

Hoe gaan wij te werk?

  • Neem bij een eerste afspraak afmetingen en foto’s mee van de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden.
  • Wandel op uw gemak door onze showroom om te bekijken welke keukens u mooi vindt. Staar u niet blind op de keukens zoals ze bij ons opgesteld zijn, want wij leveren maatwerk. Vindt u van de ene keuken het front mooi, maar van de andere keuken het blad? Geen probleem, we combineren beide keukens.
  • Aan de hand van uw keuze en de afmetingen maken wij ter plekke een ontwerp van de nieuwe keuken inclusief benodigde apparatuur. Op een groot scherm kunt u volgen hoe de keuken vorm krijgt.
  • Als u tevreden bent over het ontwerp, maken wij direct een offerte.

En nu?

  1. U gaat akkoord met de offerte.
  2. U gaat niet akkoord met de offerte, want de keuken past niet in uw begroting. We gaan kijken of er aanpassingen mogelijk zijn.
  3. U denkt er op uw gemak over na.

Akkoord?

Fijn. Wij maken een afspraak om de keuken bij u in te meten. Vervolgens nemen we alle details nog een keer stap voor stap met u door: van handgreep tot kastdeurtje en van blad tot apparatuur. Wij hebben vaste monteurs die de keuken bij u komen plaatsen. Indien gewenst kunnen wij ook een totaalpakket leveren (denk aan het verleggen van leidingen of stukadoorswerkzaamheden).

Witte keuken

Kom langs en laat je inspireren

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. De koffie staat klaar!